Мілевським знову зацікавилися в італійській Серії А

Поділитися
Мілевським знову зацікавилися в італійській Серії А © gaziantepspor.org.tr
Український форвард після відходу з чемпіонату Туреччини готовий вийти на новий якісний рівень у більш сильних змаганнях.

Український форвард Артем Мілевський після відходу з турецького "Газіантепспора" продовжує пошуки нового місця роботи.

Слідом за інформацією про інтерес до Мілевського з боку азербайджанської "Габали", послідували повідомлення про більш привабливі варіанти для опального нападника.

Так, ряд ЗМІ повідомив про те, що Мілевський зацікавив ряд клубів Серії А - "Болонья", "Ліворно" і навіть міланський "Інтер", який зараз йде на 6-му місці чемпіонату. За інформацією джерел, "Інтер" може підписати екс-гравця збірної України, і відправити його на півроку набирати форму в оренду саме у "Ліворно".

ТАКОЖ: Саленко, як і раніше вважає, що Мілевський - хороший нападник

Інтерес "Ліворно" до 28-річного українського нападника Артема Мілевського не вичерпався. Президент італійського клубу розглядає футболіста, як можливе посилення в зимове міжсезоння, повідомляє авторитетне італійське видання La Gazzetta Dello Sport.

Нагадаємо, Мілевський міг опинитися в "Ліворно" ще влітку і навіть літав на переговори в Італію, але на той момент українець був пов'язаний контрактом з "Динамо", тому домовитися про перехід до закриття трансферного вікна не вдалося. Після 18-ти турів "Ліворно" займає передостаннє місце в турнірній таблиці Серії А.

Раніше також повідомляли, що інтерес до українця проявляє російський "Анжі" і харківський "Металіст". Проте російські ЗМІ спростували факт переговорів Мілевського і клубу з Махачкали. !zn

Читайте також:

Мілевського назвали найціннішим українським футболістом після Шевченка

Дочку Берлусконі призначено віце-президентом "Мілана"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі