"Донбас" проведе домашній матч плей-офф у Донецьку - супернику гарантовано безпеку

Поділитися
"Донбас" проведе домашній матч плей-офф у Донецьку - супернику гарантовано безпеку © hcdonbass.com
Чеський "Лев" буде у цілковитій безпеці, запевнили у Донецьку. В КХЛ трохи пом'якшили риторику з приводу можливості проводити хокейні матчі в Україні.

Шостий матч серії другого раунду плей-офф Кубка Гагаріна "Донбас" - "Лев" відбудеться у Донецьку у льодовому палаці "Дружба". Матч пройде 28 березня і розпочнеться о 20:00.

Уся відповідальність з організації та проведення матчу відповідно до регламенту КХЛ покладається на хокейний клуб "Донбас", йдеться у повідомлення прес-служби Ліги.

Нагадаємо, два тижні тому у КХЛ прийняли рішення проводити домашні матчі плей-офф "Донбасу" у Братиславі - через нібито напружену суспільно-політичну ситуацію в українському місті. Всього донеччани зіграли три поєдинки не на рідному льоду, а на братиславській арені.

Трохи пізніше КХЛ припустила, що, можливо, матчі 1/4 фіналу проти "Лева" пройдуть у Донецьку, відправивши спеціальну комісію в Україну. Однак питання було вирішено не на користь українського клубу. У "Донбасі" назвали рішення Ліги політичним, зазначивши, що надали всі гарантії безпеки.

Після того, як рахунок у чвертьфінальній серії проти "Лева" став 3-2 на користь чеської команди, у КХЛ переглянули рішення, дозволивши провести гру у Донецьку.

Примітно, що керуючий директор КХЛ Володимир Шалаєв заявив про те, що "Лев" заперечував проти проведення поєдинку в Донецьку, однак у підсумку погодився з рішенням.

""Лев" заперечував. У чехів є певні побоювання. Але ми надали їм гарантії безпеки. До того ж регламент треба поважати. Не розумію, чому "Лев" не повинен летіти до Донецька? Адже це домашній матч "Донбасу", який, впевнений, пройде нормально, без ексцесів", - зазначив один з керівників КХЛ.

Нагадаємо, що у Братиславі "Донбас" виграв два домашніх матчі з трьох можливих, а також програв у "виїзній" грі 26 березня. Що стосується поєдинків "Лева" і українців у Донецьку, то там донеччани здолали чеських гостей на початку регулярного сезону - 3:2 от - так само як і в минулому чемпіонаті - 2:1.

У разі поразки у Донецьку, "Донбас" залишає розіграш Кубка Гагаріна, і сезон для української команди підійде до кінця. !zn

Читайте також:

"Донбас" вирвав перемогу у "Лева", встановивши рекорд КХЛ (відео)

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

Збірна України зіграє у Хабаровську з командами КХЛ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі