Букмекери впевнені у перемозі «Динамо» і «Металіста», а «Карпатам» пророкують програш

Поділитися
Авторитетна букмекерська контора William Hill оцінила шанси трьох українських команд, представлених у Лізі Європи, у матчах, що пройдуть у четвер, 16 вересня. Так, у стартових поєдинках турніру вона прогнозує перемогу київського «Динамо» та харківського «Металіста». А ось львівські «Карпати», вважають букмекери, програє.
Авторитетна букмекерська контора William Hill оцінила шанси трьох українських команд, представлених у Лізі Європи, у матчах, що пройдуть у четвер, 16 вересня. Так, у стартових поєдинках турніру вона прогнозує перемогу київського «Динамо» та харківського «Металіста». А ось львівські «Карпати», вважають букмекери, програє.На перемогу «Динамо», незважаючи на відсутність семи гравців стартового складу, у матчі з білоруським «БАТЕ» ставки приймаються як 1,50 до 1 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність події). Шанси на перемогу суперників киян оцінюються коефіцієнтом 7,00 до 1. Нічийний результат - 4,00 до 1. Найімовірніший результат поєдинку, на думку букмекерів, мінімальна перемога «Динамо» (коефіцієнт 6,50 до 1). Вірять букмекери і у перемогу «Металіста» над угорським «Дебреценом». Шанси харківської команди оцінили коефіцієнтом 2,10 до 1, а їхніх опонентів - 3,40 до 1. Такий самий коефіцієнт приймають і на нічию. А ось «Карпатам» букмекери пророкують фіаско у матчі з німецькою «Боруссією». На перемогу львів'ян ставки приймаються як 4,50 до 1, тоді як успіх дортмундців оцінюється коефіцієнтом 1,83 до 1. Нічия - 3,40 до 1. Нагадаємо, «Динамо» у Лізі Європи потрапило до групи Е, за вихід з якої буде боротися з голландським «АЗ», а також із двома клубами з пострадянського простору - білоруським «БАТЕ» і молдавським «Шерифом». Харківський «Металіст» потрапив до квартету I. Суперниками українського клубу будуть голландський «ПСВ», італійська «Самдорія» і угорський «Дебрецен». Львівські «Карпати» опинилися у «групі смерті». За вихід із квартету J їм належить позмагатися з іспанською «Севільєю», французьким «ПСЖ» і німецькою «Боруссією».

За матеріалами ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі