Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

Поділитися
Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді Андрій Ярмоленко та Євген Хачеріді - дорогі гравці © footboom.com
За словами головного тренера київського "Динамо", вартість його лідерів колективу дорівнює приблизно 35-40 мільйонів євро.

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін назвав вартість лідерів команди захисника Євгенія Хачеріді і хавбека Андрія Ярмоленка, які у літню трансферну кампанію викликали найбільший інтерес з боку інших клубів.

За словами Блохіна, Ярмоленка він був готовий відпустити за 40 мільйонів євро, а Хачеріді - за 35.

"Я не хочу розвивати цю тему - її закрито, Женя (Хачеріді - прим. авт.) нікуди не йде. У мене президент запитав, я сказав свою думку. Сказав, що його ціна сьогодні - близько 35-ти мільйонів. Вийшли з пропозицією щодо Андрія Ярмоленка, то "Зеніт", "Ліверпуль", а я кажу - 40 мільйонів. Якщо є попит, якщо клуб влаштовує така пропозиція, а сам футболіст захоче піти, то навіщо його утримувати? Давайте домовлятися", - зазначив Блохін в інтерв'ю газеті "Команда".

При цьому Блохін вважає, що все залежить від футболіста, який з часом може або показати прогрес, або втратити колишні позиції.

"Свого часу Хуанде Рамос теж сказав: "Євген Коноплянка коштує 50 мільйонів". Скільки років минуло? Куди пішов Коноплянка? Нікуди. Але він продовжує рости, приносить команді користь. Не стає в позу - ось що головне. Інша справа, якщо Вілліан хотів піти, і за нього дали адекватні гроші. Або Мхітарян. По-моєму, вони не хотіли залишатися у Шахтарі, а затримай їх силою, можна тільки здогадуватися, що з усього цього вийшло. Головний біль! А у команді має бути порядок", - вважає тренер.

Нагадаємо, що Євген Хачеріді зацікавив у літню трансферну кампанію донецький "Шахтар", який був готовий заплатити за захисника 15 мільйонів євро. Трохи пізніше "Динамо" отримало серйозну пропозицію від "Зеніта" з приводу придбання Ярмоленка - росіяни пропонували за атакуючого хава 27 мільйонів. Втім, за обома заявками динамівці відповіли відмовою. При цьому керівництво киян заявляло, що пріоритетним для продажу лідерів будуть європейські клуби з сильних чемпіонатів.

Трансферна ціна Хачеріді, за оцінками міжнародних фахівців, становить 5,5 мільйона євро, Ярмоленко ж оцінюється в 17 мільйонів. Відзначимо, що контракт Хачеріді закінчується влітку 2017 року, Ярмоленка - у червні 2015-го. !zn

Читайте також:

Обігравши Сан-Марино, збірна України здобула історичну перемогу

Динамівець Алієв відповів "лохам", розповівши про плани на майбутнє

Мілевський офіційно працевлаштувався на кордоні з Сирією

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі