Мілевський офіційно працевлаштувався на кордоні з Сирією

Поділитися
Мілевський офіційно працевлаштувався на кордоні з Сирією Артем Мілевський працевлаштувався на кордоні з Сирією © ZN.UA
Тепер уже колишній форвард київського "Динамо", який потрапив у немилість клубному керівництву, продовжить кар'єру у чемпіонаті Туреччини - клубі, який базується поблизу з охопленою громадянською війною країною.

Український нападник Артем Мілевський підписав контракт з клубом турецької Суперліги "Газіантепспор".

Про це повідомив офіційний сайт клубу. Угоду українця розраховано на три роки - за різною інформацією Мілевський заробить за цей термін 4 мільйони євро. У новій команді український форвард виступатиме під 77-м номером.

Нагадаємо, що контракт Мілевського з "Динамо" закінчився 5 вересня, про що повідомляв офіційний клуб киян. Напередодні закінчення трудових відносин футболіста з його командою президент динамівців Ігор Суркіс висловив сподівання, що його колишній підопічний візьметься за голову і зуміє повернути минулі кондиції, втрачені у заняттях, що не мають стосунку до футболу.

Відзначимо, що "Газіантепспор" базується у містечку Газіантеп, яке розміщено на півдні Туреччини поблизу кордону з Сирією - з цією державою, нагадаємо, у Туреччини склалися досить напружені відносини.

На сьогоднішній день у чемпіонаті турецької Суперліги нова команда Мілевського займає останнє місце, набравши після трьох турів всього одне очко. За результатами сезону-2012/13 "Газіантеп" фінішував на 10-й позиції.

Нагадаємо, раніше у Мілевського був варіант продовження кар'єри в італійському "Ліворно", проте його перехід зірвався через небажання киян розривати контракт з опальним форвардом. Втім, Суркіс не раз відзначав, що з приводу переходу Мілевського в інший клуб до нього ніхто не звертався.

У "Динамо" Мілевський провів більшу частину своєї кар'єри, забивши у 178 матчах 57 голів. !zn

Читайте також:

Динамівець Алієв відповів "лохам", розповівши про плани на майбутнє

Капелло вважав Мілевського одним з найкращих футболістів Європи

В Іспанії вважають, що Бейл з "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі