Яценюк сподівається, що 150 підписів депутатів за відставку уряду все ж таки назбирають

Поділитися
Народний депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк сподівається, що опозиція в парламенті все ж таки назбирає 150 підписів депутатів, необхідних щоб поставити питання про недовіру уряду.

«Я хотів би в першу чергу звернутися до опозиції, щоб все таки отримати 150 підписів тому, що сьогодні є 107 підписів БЮТу, і є 20 підписів фракції НУ-НС. Я щиро сподіваюся на те, що заяви про опозицію є не просто заявами, а є діями. І я вірю в те, що всі опозиційні депутати як від НУ-НСу, так і від БЮТу, все таки поставлять підписи», - сказав він ефірі телеканалу ТВі.

За його словами, є декілька сотень причин, по яким треба відправити чинний Кабінет міністрів у відставку, але немає жодної, чому його треба залишити. На думку депутата, причинами для відставки уряду можуть служити збільшення цін на продукти харчування, висока інфляція та загальне падіння рівня життя. «Якщо іще минулого року кожен українець був винен 888 доларів США іноземним кредиторам, то сьогодні немовля, яке народилось у пологовому будинку, уже винне майже 1200 доларів США. Вони підписали меморандум із МВФ - ріст тарифів ще на 62%!» - наголосив він.

А.Яценюк наголосив, що в умовах, коли відбулася концентрація влади в руках президента, а уряд і парламент втратили реальний політичний вплив, вся відповідальність за економічну ситуацію в державі покладається на президента Віктора Януковича. Він також висловив думку, що президент вимушений буде дистанціюватися від Партії регіонів «рейтинг якої просто валиться». «Я бачу що вони (Партія регіонів - ред.), з таким успіхом, як у них валиться рейтинг, і далі будуть подумувати про перенесення виборів на 2015 рік, це в них живе», - вважає народний депутат.

За матеріалами прес-служби ТВi

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі