Мінюст зареєстрував новий статут партії Гриценка

Поділитися
Міністерство юстиції України видало свідоцтво про реєстрацію нового Статуту політичної партії «Громадянська позиція», а також свідоцтво про перереєстрацію самої партії. Про це 6 серпня повідомила прес-служба партії.
Міністерство юстиції України видало свідоцтво про реєстрацію нового Статуту політичної партії «Громадянська позиція», а також свідоцтво про перереєстрацію самої партії. Про це 6 серпня повідомила прес-служба партії.Як повідомляється, головною метою Партії є участь у побудові в Україні вільного, демократичного, справедливого суспільства, формуванні можливості вираження політичної волі громадянами України для здійснення і захисту своїх прав і свобод, задоволення їхніх політичних, економічних, соціальних та культурних інтересів, забезпечення суспільної справедливості та ефективного захисту громадян. Повністю з текстом партійного статуту можна ознайомиться на офіційному сайті партії. Нагадаємо, політичну партію «Могутня Україна» 11 лютого 2010 року було перейменовано в партію «Громадянська позиція». На першому з'їзді «Громадянської позиції», який відбувся в Києві 11 червня цього ж року, головою партії одноголосно було обрано Анатолія Гриценка. До цього він очолював однойменну цивільну організацію. Також на з'їзді були визначені керівні органи партії і затверджено статут. Під час з'їзду новообраний лідер партії зробив ряд заяв, зокрема про те, що «ГП» готова координувати свої дії з іншими політичними силами у випадках, коли «влада ухвалює рішення, що загрожують суверенітету української держави і його національній безпеці». Він також відзначив, що партія братиме участь у всіх майбутніх виборах – як в місцеві ради, так і в Раду. Як повідомлялося, 14 липня 2010 року лідер партії «Єдиний Центр» Віктор Балога запропонував керівникові партії «Громадянська позиція», народному депутатові Анатолію Гріценку об'єднати зусилля і спільно, на платформі «ЄЦ», створити нову партію європейського зразка. Проте, після обговорення даної ідеї зі своїми прихильниками на партійному сайті, лідер «ГП» відповів відмовою на цю пропозицію Балоги. За матеріалами прес-служби партії «Громадянська позиція»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі