У Норвегії під час сплаву по гірській річці загинули громадяни України

Поділитися
Четверо українців загинули в Норвегії під час сплаву по річці Шоа в околицях міста Ліллехаммер. Про це 25 липня повідомляє «5 канал», з посиланням на норвезький телеканал NRK.

Четверо українців загинули в Норвегії під час сплаву по річці Шоа в околицях міста Ліллехаммер. Про це 25 липня повідомляє «5 канал», з посиланням на норвезький телеканал NRK.

Як повідомляється, група з України складалася з 13 осіб.

Загиблих на вертольоті вивезли з місця трагедії. З пораненими працюють медики. Наразі правоохоронці встановлюють, самостійно приїхали українці, чи в складі організованої групи.

«Також відомо, що на рахунку компанії, яка організовувала сплав, це не перший трагічний випадок. З 1989 року в цьому місці загинули 13 людей», - повідомляє телеканал.

Посол України в Норвегії Олександр Цвєтков повідомив про те, що тіла всіх загиблих опізнано.

Дипломат підтвердив, що група українських спортсменів спускалася на спарених човнах по гірській річці Шоа. Два основні човни перевернулися. Шестеро чоловік опинилися у воді, з них четверо загинули.

Українське посольство вирішує, як відправити загиблих і постраждалих на батьківщину. За  словами Цвєткова, місцева влада надає «всю можливу допомогу».

За  матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі