Азаров назвав причину кадрових ротацій в уряді

Поділитися
Прем'єр-міністр України Микола Азаров в ефірі програми «Екзамен для влади», показаної на «Першому національному» у вівторок, 20 липня, назвав причину недавніх кадрових ротацій в уряді.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров в ефірі програми «Екзамен для влади», показаної на «Першому національному» у вівторок, 20 липня, назвав причину недавніх кадрових ротацій в уряді.

За його словами, вони ніяк не пов'язані з розширенням коаліції.

«Будь-які кадрові зміни, які відбувалися, і будуть відбуватися в уряді, ніяк не пов'язані ні з якими розширеннями коаліції. І не будуть пов'язані, - запевнив він. - В коаліції достатня кількість народних депутатів, щоб приймати будь-які рішення, що необхідні для розвитку країни». За словами голови уряду, зміни у кадровому складі можуть бути пов'язані із переходом на іншу роботу.

«Наприклад, президент, прем'єр вважають, що той чи інший керівник може більш ефективно працювати в іншому відомстві, на іншій роботі. Чому б йому не запропонувати перейти на іншу роботу. Це звичайний процес. Фантазувати можна скільки завгодно, але це не змінить суті», - сказав Микола Азаров.

Нагадаємо, у Кабміні за минулий місяць відбулося декілька резонансних кадрових змін. Так, 2 липня парламент звільнив Володимира Семиноженка з посади віце-прем'єра з гуманітарних питань. Після відставки від заявив про проблеми у парламентській коаліції.

Уже 10 липня Верховна Рада звільнила Нестора Шуфрича з посади міністра із надзвичайних ситуацій. Дане рішення парламент прийняв наступного дня після того, як президент Віктор Янукович видав указ щодо його призначення на посаду заступника секретаря РНБО.

При цьому Нестор Шуфрич відразу заявив про те, що звільнити крісло міністра його попросив особисто президент України. Дане рішення голови держави пов'язане з розширенням коаліції, для чого й необхідно було «звільнити кілька крісел», пояснив екс-голова МНС.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі