Янукович: Україна найкраще місце для інвестицій у сучасному світі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент України Віктор Янукович уважає Україну найперспективнішою країною для інвестицій. Про це він сказав у інтерв'ю, анонсуючи вихід своєї книги «Україна-країна можливостей».

«На жаль, Україні ще так мало відома в Європі та в світі, й тому багато хто навіть не здогадуються про те, що наша країна, - ймовірно, одне з кращих місць для інвестицій у сучасному світі. Як президент я хотів донести правду про це до максимального числа європейців. До американців і канадців. До всіх тих ділових та енергійних людей, хто шукає нові ринки для вкладення своїх бізнес-ідей, ініціативи та підприємливості. І, природно, своїх фінансів», - сказав Янукович.

Президент України вважає, що інвестиції в Україну мають надходити в сільське господарство, зимову Олімпіаду-2022, розвиток західного узбережжя Криму, деревообробку, переробку побутових і промислових відходів й альтернативну енергетику.

«І таких напрямків для вкладання інвестицій я навів у книзі багато. З цифрами, викладками, реальним аналізом економічної та політичної ситуації.... Я переконаний в їх перспективності та величезному інтересі до них інвестора», - вважає президент.

Віктор Янукович повідомив про те, що його книгу «Україна - країна можливостей», опублікує видавництво «Манделбаум Верлаг» у Відні напередодні 20-ї річниці Незалежності України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі