Азаров пообіцяв, що в 2012-му ніякої дерегуляції вже не буде

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Кабінет міністрів планує завершити роботу з дерегуляції національної економіки вже до кінця поточного року.

Про це президентові України Віктору Януковичу доповів прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє прес-служба глави держави в понеділок, 23 травня.

«Якраз у цьому напрямку, на мій погляд, робота ведеться інтенсивно, в необхідному темпі. І ми сповнені рішучості поточного року цю роботу завершити», - сказав М. Азаров.

За словами глави уряду, минулого тижня парламент прийняв практично всі закони, які були напрацьовані з цього питання. Уряд зі свого боку також ухвалив велику кількість нормативних документів, що розвивають положення дерегулюючих законів.
Нагадаємо, раніше М. Азаров вже пообіцяв створити «рай» для бізнесу, зробивши умови його ведення в Україні одними з найбільш ліберальних у Європі.
Як відомо, минулого тижня парламент ухвалив, а президент підписав, закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури початку підприємництва», яким створюються однакові стартові умови для початку ведення бізнесу в Україні суб'єктами господарювання.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі