Соболєв: За провокаціями у Львові стоять Янукович і російські спецслужби

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина), голова опозиційного уряду Сергій Соболєв заявляє, що за провокаціями у Львові 9 травня стоять російські спецслужби, а також президент Віктор Янукович.

«Я переконаний, що коріння цих провокацій не тільки в Україні. Хоча пряму відповідальність за це несе Янукович і ті фракції, які проголосували за рішення щодо відновлення червоного прапора Радянського Союзу, але й пряма відповідальність спецслужб Російської Федерації, які чудово розуміли, куди це все йде», - сказав С.Соболєв на брифінгу у п'ятницю, 13 травня, у Києві.

Він підкреслив, що у Москві мовчать з приводу фашистських маршів, які проводяться в центрі столиці Російської Федерації. На думку депутата, це «найкраща ознака того, ким планувалися ці провокації і на кого їх було спрямовано».

С.Соболєв наголосив, що Міністерство внутрішніх справ України та його керівник Анатолій Могильов «фактично покрив тих, хто здійснив провокації». На думку народного депутата, А.Могильов «бреше, заявляючи, що ніяких організованих груп від «Русского единства» і проросійських організацій у Львові на День перемоги не було».

С.Соболєв наголосив, що самі лідери цих організацій стверджують, що 20 людей поїхали з Криму до Львова як приватні особи для того, щоб зробити провокації. За його словами, у Львові також були «ще десятки людей» з інших регіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі