Смерть адвоката для Кучми стала потрясінням

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Другий президент України (1994-2005) Леонід Кучма вважає, що частково провину за смерть його адвоката Михайла Кисилевич повинні взяти на себе люди, які причетні до справи, порушеної проти нього.

«Я з Михайлом Мефодійович (М.Кисилевич-ред.) знайомий вже 6 років. Він не тільки професійний адвокат, але і просто чудова людина, і за цей час став мені дуже близьким», - сказав Л.Кучма.

За його словами М.Кисилевич переживав за все, що відбувається навколо нього не менше, ніж він сам, особливо коли бачив професійні казуси у проведенні слідства».

«Я думаю, нехай дехто і на себе візьме якусь частку відповідальності в тому сенсі, що цієї прекрасної людини не стало», - заявив екс-глава держави.

Л.Кучма зазначив, що повідомлення про смерть М.Кисилевича було для нього «як повідомлення про землетрус в Японії». «Я навіть другу таблетку, коли їхав сюди (до Генпрокуратури - ред.) випив», - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що інший адвокат Л.Кучми Віктор Петруненко, М.Кисилевич помер у ніч на понеділок, попередньо, від інфаркту.

Раніше було повідомлено, що на Л.Кучму працюють чотири адвокати, а також помічники.


30 березня Генпрокуратура відсторонила адвоката екс-президента Леоніда Кучми Ігоря Фоміна.

Як раніше повідомлялося, cтосовно Л.Кучми порушено кримінальну справу в рамках розслідування вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Екс-президент підозрюється у причетності до вбивства і незаконних діях щодо журналіста.. Записи екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка визнано речовими доказами у цій справі. Очна ставка Л.Кучми з М.Мельниченком неодноразово переносилася.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі