Мельниченко: Кучму можуть фізично усунути

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко не виключає фізичного усунення екс-президента Леоніда Кучми. Про це він заявив після виходу з Генпрокуратури.

Він впевнений, що це може статися у результаті легалізації хоча б одного із записів у кабінеті Л.Кучми.

«Я не виключаю, що Леоніда Даниловича можуть фізично усунути, тому що якщо його немає серед живих, то багатьом олігархам це буде на руку. Легалізація хоча б одного запису тягне за собою порушення маси інших кримінальних справ, що в свою чергу дає шанс Україні повертати до бюджету колосальні суми грошей», - зазначив він.

М.Мельниченко додав, що багато хто з нинішніх олігархів побудували свої статки на крадіжці в Україні, а це все є на записах.

Нагадаємо, що стосовно Л.Кучми порушено кримінальну справу в рамках розслідування вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Екс-президент підозрюється у причетності до вбивства і незаконних діях щодо журналіста. Записи екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка визнано речовими доказами у цій справі.

За матеріалами Українська правда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі