У Криму в 2011 році розраховують прийняти близько шести мільйонів туристів

Поділитися
За прогнозом міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва, у 2011 році в Криму очікують близько 6 млн туристів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства курортів і туризму автономії.
За прогнозом міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва, у 2011 році в Криму очікують близько 6 млн туристів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства курортів і туризму автономії.«Є всі підстави вважати, що завдяки роботі уряду Василя Джарти у поточному році, а також заходам, запланованим Радою міністрів на 2011 рік, через 360 днів ми зустрінемо 6-мільйонного туриста», - вважає міністр. Окрім того, за його словами, урочиста зустріч ювілейного туриста стане в Криму традицією. У даний час розробляється медіа-план на 2011 рік, згідно з яким передбачається урочисто зустрічати кожного мільйонного туриста, який прибуде до Криму різними видами транспорту. «Це світова практика, яка дозволяє не тільки публічно заявити про своє туристичний потенціал, а й підкреслити кількість туристів, які відвідують півострів», - додав міністр. На думку Лієва, це може стати одним з ефективних способів популяризації кримського курорту в світі. «Наступного року ми будемо це практикувати. Ми хочемо показати всьому світу, що у нас розвинений морський, залізничний та інші види транспорту, за допомогою яких можна дістатися до Криму, - сказав міністр. - Наприклад, тільки по морю до нас щороку прибуває понад 50 тисяч туристів і близько 30 тисяч екскурсантів». Як повідомлялося, 28 грудня 2010 року у міжнародному аеропорту «Сімферополь» представники кримської влади урочисто зустріли 5,7-мільйонного туриста. Ним став громадянин Туреччини Атілла Доган, який прибув до Криму на лікування в один із санаторіїв міста Саки. Загалом у 2010 році Крим відвідало 5 мільйонів 719 тисяч туристів.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі