Україна майже вдвічі збільшить кількість миротворців в Афганістані

Поділитися
Україна майже вдвічі збільшить кількість своїх миротворців в Афганістані - із 13 до 21 людини. Про це в середу, 20 жовтня, повідомив міністр оборони Михайло Єжель після завершення 59-го засідання ради міністрів оборони країн СНД у Лівадії.
Україна майже вдвічі збільшить кількість своїх миротворців в Афганістані - із 13 до 21 людини. Про це в середу, 20 жовтня, повідомив міністр оборони Михайло Єжель після завершення 59-го засідання ради міністрів оборони країн СНД у Лівадії.«Досягнуто домовленості, що ми будемо посилювати своє угрупування, яке перебуває в Афганістані. Буде ще додатково виділено 8 людей до тих 13, які там зараз знаходяться», - розповів він. Окрім того, за словами Михайла Єжеля, найближчим часом український військовий корабель "Тернопіль" візьме участь у заходах в Середземному морі в рамках програми співробітництва «Активні зусилля». Глава Міноборони нагадав, що Україна бере участь, а також надалі братиме участь у всіх миротворчих місіях, які проходять під егідою ООН. Нагадаємо, українські миротворчі контингенти беруть участь у восьми міжнародних миротворчих операціях. Загалом у цих миротворчих місіях беруть участь 463 українських військовослужбовця, з них 402 у складі миротворчих контингентів і 61 - як миротворчий персонал.

За матеріалами прес-служби Міноборони України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі