Азаров звільнив голів Держкомзему та Держпромнагляду

Поділитися
Кабінет Міністрів України звільнив голову Державного комітету України із земельних ресурсів Олега Кулініча. Про це повідомив у коментарі журналістам прес-секретар голови уряду Віталій Лук'яненко. Як повідомив журналістам міністр Кабінету міністрів України Анатолій Толстоухов після закінчення засідання уряду, новим головою Держкомзему призначено Ігоря Лисенка.
Кабінет Міністрів України звільнив голову Державного комітету України із земельних ресурсів Олега Кулініча. Про це повідомив у коментарі журналістам прес-секретар голови уряду Віталій Лук'яненко. Як повідомив журналістам міністр Кабінету міністрів України Анатолій Толстоухов після закінчення засідання уряду, новим головою Держкомзему призначено Ігоря Лисенка.Кабінет міністрів України також звільнив Сергія Сторчака із посади голови Державного комітету з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду і призначив на цю посаду Геннадія Суслова, повідомив Толстоухов. Лук'яненко зазначив, що рішення про звільнення було не спонтанним і стало результатом неналежної роботи. "Результати аналізу роботи відомства показали, що його керівництву не вдалося навести порядок у галузі", - відзначив він. Також Лук'яненко додав, що був звільнений і заступник голови Держкомзему, не уточнивши прізвище чиновника. Нагадаємо, раніше голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський наполягав на відставці голови Держкомзему і заявляв, що буде боротися проти корупції у цьому відомстві. За даними ЗМІ, призначення Кулініча на посаду голови Держкомзему було проведено за пропозицією Блоку Литвина у зв'язку із входженням фракції до коаліції.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі