Шевченко вірить, що «Динамо» під силу пройти «Боруссію»

Поділитися
© Андрей Лукацкий, ФК "Динамо"
Андрій Шевченко впевнений, що динамівці мають всі можливості, щоб пробитися в груповий турнір Ліги чемпіонів. На боці «біло-синіх» - більший досвід єврокубкових битв.

Екс-футболіст київського «Динамо» Андрій Шевченко заявив, що він з оптимізмом очікує на протистояння своєї команди і менхенгладбахської «Боруссії» в кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Вже на цьому етапі відбору можна говорити про те, що слабких суперників не залишилося, - зазначив Андрій напередодні матчу в Менхенгладбаху. - Тим більше, якщо йдеться про колектив, що посів таке високе місце в німецькій бундеслізі. Однак я впевнений, що динамівці мають всі можливості, щоб пробитися в груповий турнір Ліги чемпіонів. На боці «біло-синіх» - більший досвід єврокубкових битв, та й у сезон кияни вже «вкотилися», тоді як у суперника національна першість ще не стартувала».

- Букмекери назвали «Боруссію» фаворитом у матчі проти «Динамо»

Шевченко вважає, що його колишні партнери встигли скучити за Лігою чемпіонів.

«Серед підопічних Юрія Сьоміна чимало тих, хто не з чуток знає - що значить виступати в найпрестижнішому клубному турнірі, - говорить Андрій. - Крім того, трансфери, проведені клубом у міжсезоння, підсилили склад команди. Плюс до всього - «Динамо» знову виступає на «Олімпійському», де особливо в дні єврокубків панує неповторна атмосфера. Я бажаю своєму рідному клубу удачі та вірю в його успіх».

Нагадаємо: матч «Боруссія» - «Динамо» відбудеться 21 серпня. Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на ТРК Україна.

Матч обслуговуватиме бригада арбітрів з Португалії на чолі з Педро Проенсa - арбітром, що судив фінал Ліги чемпіонів і Євро-2012.

У грі не зможуть взяти участь Леандро Алмейда та Олександр Шовковський, які відновлються. Крім того, залишився в Києві Євген Хачеріді, який продовжує відбувати дискваліфікацію (у відповідному двобої з «Боруссією» він вже зможе зіграти). !zn

Читайте також:

«Динамо» сенсаційно програло «Ворсклі» (відео)

«Динамо» цікавиться колишнім гравцем «Реала»

Трійку претендентів на звання найкращого футболіста Європи склали Мессі, Роналду та Іньєста

Суркіс назвав відхід Шевченка в політику своїм болем - він цього не очікував

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі