Богатирьова купила у фірми свого сина ліків ще на 8 млн грн

Поділитися
Компанія сина міністра охорони здоров'я Богатирьової виграла ще один тендер міністерства - на 8 млн грн, а з початку року - майже на 30 млн грн.

Міністерство охорони здоров’я України 12-17 липня за результатами тендерів уклало низку угод на придбання лікарських засобів на суму 104,63 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на інформацію у «Віснику державних закупівель».

При цьому ПАТ «Фармстандарт-Біолік», до складу акціонерів якого входить син міністра Раїси Богатирьової Олександр, отримає 8,35 млн грн. З врахуванням цієї закупівлі компанія цього року отримала підряди МОЗ та інших медичних закладів на суму 27,33 млн грн. За весь 2011 рік «Фармстандарт-Біолік» виграло тендери на 28,93 млн грн., в 2010 році – на 15,53 млн грн.

- Литвин підписав закон про виведення держзакупівель з-під тендерного законодавства

Також підряди отримали ПрАТ «Альба Україна» (22,12 млн грн.), компанії з групи Петра Багрія ПрАТ «Ганза» (14,70 млн грн.) і ТОВ «Компанія «Укроптпостач» (2,28 млн грн.), ТОВ «Людмила-Фарм» (19,27 млн грн.), ТОВ «ФРА-М» (26,37 млн грн.), ТОВ «Біомедінвест» (5,96 млн грн.), ПрАТ «Біофарма» (2,29 млн грн.), ПАТ «Фармак» (0,89 млн грн.), ТОВ «Фармадіс» 2,36 (млн грн.).

З врахуванням цих закупівель МОЗ під керівництвом Раїси Богатирьової в 2012 році провело тендери на загальну суму 650,58 млн грн. Минулого року Міністерство охорони здоров’я провело тендери на 1,64 млрд грн. !zn

Читайте також:

Азаров про призначення Богатирьової: Здійснилася моя мрія

Богатирьова купила у свого сина ліків на 11 млн грн

Богатирьова сама попросила Януковича дати їй роботу, яку вона знає і вміє

Богатирьова стала членом-кореспондентом Академії медичних наук України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі