Генпрокуратура одягнулася у регіоналки та її подруги майже на 4 млн грн

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
ГПУ замовила формені сорочки за 1,6 млн грн, а також закупила куртки та плащі на 2,3 млн грн. Раніше у цих же компаній на 20 млн грн одяглася митниця.

Генеральна прокуратура України закупила одягу на 3,7 млн грн, повідомив "Вісник державних закупівель".

Зокрема, ГПУ замовила сорочки формені у ПрАТ "Астра Люкс" за 1,596 млн грн. Крім того, Генеральна прокуратура закупила куртки та плащі у ТОВ "Формстиль" за 2,268 млн грн.

Нагадаємо, у цих же компаній раніше придбала верхній одяг Державна митна служба на загальну суму 19,80 млн грн. Крім того "Астра люкс" виграла тендер митниці на розробку ескізів нової форми для перевдягнення митників під Євро-2012, вартість ескізів склала 238 тис. грн.

Власником "Астри люкс" є Ольга Сергєєва - керівник фракції Партії регіонів в Соломянській райраді Києва. Засновником "Форм стилю" є Ганна Кописова. Разом вони (Сергєєва та Кописова) є співзасновниками ТОВ "Комунар-сервіс".

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада картками 241 депутата з правлячої більшості дала дозвіл на гігантський розпил бюджету, прийнявши у другому читанні та в цілому законопроект №9634, який виводить держзакупівлі з-під контролю. І якщо президент Янукович підпише цей закон, то українці вже більше ніколи не дізнаються про нові «вишки Бойка», закупівлі малини по 672 грн за кілограм та про Мерседеси для «вивозу сміття» - відтепер усе це стане «комерційною таємницею». !zn

Читайте также:

Рада спрятала государственные закупки от излишнего любопытства украинцев

Мобильная связь депутатов обойдется государству в 2 млн грн

Влада перевершила саму себе: обсяг держзакупівель зріс у 3,8 раза

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі