Американці віддають перевагу Обамі в якості захисника від інопланетян

Поділитися
При гіпотетичній зустрічі з інопланетянином 22% американців намагалися б з ним потоваришувати, 15% врятувалися б втечею, і лише 2% зробили б спробу нанести йому каліцтва. 11% від загального числа респондентів заявляють, що бачили НЛО, а 80% упевнені, що влада приховує від них інформацію про гостей з космосу.

У Барака Обами є незвичайний козир у майбутніх перегонах за посаду президента: майже дві третини американців вважають, що він краще, ніж суперник-республіканець Мітт Ромні, впорається з інопланетним вторгненням, - пише The Times з посиланням на дослідження National Geographic.

Як показало опитування, в якому взяли участь 1114 американців, «більшість громадян не заперечують проти невеликого інопланетного вторгнення, оскільки розраховують, що ці космічні гості будуть доброзичливими» - на кшталт чарівного персонажа популярного фільму Стівена Спілберга «Інопланетянин». Повідомляється, що у НЛО вірять більше 80 млн громадян США.

Опитування також показало, що при гіпотетичній зустрічі з інопланетянином 22% намагалися б з ним потоваришувати, 15% врятувалися б втечею, і лише 2% зробили б спробу заподіяти йому каліцтва. 11% від загального числа респондентів заявляють, що бачили НЛО, а 80% упевнені, що влада приховує від них інформацію про гостей з космосу.

Невтішне припущення раніше зробив відомий вчений Стівен Хокінг: інопланетяни, на його думку, можуть виявитися «кочівниками, яких цікавлять завоювання і колонізація ... заради експлуатації кожної нової планети на предмет матеріалів для будівництва нових космічних кораблів, щоб рухатися далі».

На демократичних праймеріз 2008 року Комітет політичних дій по позаземним феноменам був на боці суперниці Обами, Гілларі Клінтон, тому за підсумками свіжого дослідження можна говорити про деяке зрушення в настроях електорату, зазначає The Times. !zn

Читайте також:

В кінець світу за календарем майя у 2012 році вірить кожен десятий житель Землі


Половина українців вірить в інопланетян

Астрономи запропонували шукати інопланетян за світлом їхніх міст

США почали створення космічного щита від сміття й інопланетян


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі