UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "Зорі" хочуть домогтися максимального результату в матчі проти "Фейєноорда"

Юрій Вернидуб вважає, що клуб з Нідерландів на ходу, але у нього є слабкі місця.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від майбутнього виїзного матчу Ліги Європи проти "Фейєнорда".

"Поєдинки проти голландців повинні дати відповідь на питання, чи ми зможемо боротися за вихід у весняну частину змагань. Повний стадіон, без сумніву, вагома підмога для голландців. Але, беручи участь у Лізі Європи, ми вже звикли до такого тиску. Головне - правильно побудувати гру і постаратися провести матч на високому рівні", - сказав Вернидуб.

"Фейєнорд" на ходу, в 9-ти турах місцевого чемпіонату вони мають в активі дев'ять перемог. В колективі ван Бронкхорста зібрався сплав досвіду і молодості. У складі "Фейєноорда" сім виконавців збірної Голландії. Команда компактно діє як в обороні, так і в атаці. Але є у неї і слабкі місця, якими постараємося скористатися. Ми будемо раді будь-якому позитивному результату, але все ж будемо прагнути зіграти якомога краще і вивезти з Роттердама максимальний результат", - також підкреслив тренер "Зорі".

Нагадаємо, у двох стартових турах групового етапу Ліги Європи "Зоря" набрала 1 очко. Луганський клуб зіграв внічию з "Фенербахче", після чого мінімально поступився "МЮ".