Комуністи готові взяти участь у перевиборах

Поділитися
© vk.com/stopluka_org
Комуністична партія не проти взяти участь у перевиборах на проблемних округах. Лідер КПУ заявив, що його партія не залишиться поза цим процесом.

Комуністична партія України візьме участь у перевиборах на проблемних округах. Про це заявив лідер партії Петро Симоненко.

«Безумовно, ми не залишимося поза процесом. Ми теж будемо брати участь у виборах», - сказав Симоненко.

«Вибори - це наймання депутатів від імені робітників і простих людей, а олігархи вчинили навпаки. Вони сьогодні спробували найняти виборців, які будуть голосувати за них», - зазначив лідер комуністів.

Раніше повідомлялося про те, що прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що нові перевибори по всій країні, яких свого часу вимагала опозиція, є справжньою загрозою демократії України.

Нагадаємо, у вівторок, 6 листопада, Верховна Рада своєю постановою рекомендувала Центральній виборчій комісії (ЦВК) призначити повторні вибори у п'яти одномандатих округах - № 94, 132, 194, 197, 223.

У свою чергу, Об'єднана опозиція «Батьківщина» заявила, що не визнає результати виборів, поки опозиційним кандидатам не повернуть «вкрадені мандати».

Вибори народних депутатів пройшли в Україні 28 жовтня. Вибори пройшли за змішаною системою: 225 народних депутатів обирали за партійними списками, ще 225 - за мажоритарними округами. В даний час в ЦВК в електронному вигляді надійшли 99,95% протоколів за партійними списками і 99,62% - по одномандатних округах. !zn

Читайте також:

Азаров побачив «пряму загрозу демократії» у повторних виборах

Азаров: У країни немає грошей на «фантастичні ідеї» опозиції

У ЦВК немає підстав для призначення повторного голосування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі