Азаров зауважив «критичне ставлення» киян до Партії регіонів

Поділитися
Партія регіонів отримала 12,6% голосів киян - у шість разів менше, ніж опозиційні партії «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» (73,8%). Особливо дивує Азарова, що регіоналам не віддали жодного округу по мажоритарці.

Голова Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров відзначає критичне ставлення до своєї партії в Києві і в інших регіонах країни на парламентських виборах.

«З одного боку, мені радісно, ​​що Партія регіонів перемогла на виборах, з іншого боку, не можна не звернути увагу на критичне ставлення до партії влади в цілому ряді наших регіонів. Перш за все, звичайно, це стосується столиці», - написав Азаров на своїй сторінці в Facebook.

При цьому він зазначив, що «особливо дивовижні» результати голосування в мажоритарних округах.

"Я не хочу називати прізвищ, але скажу прямо, що програш багатьох дуже відповідальних кандидатів у депутати, яких я добре знаю і які багато років дійсно працювали на розвиток Києва, захищали інтереси Києва, і вони на своїх округах, взагалі-то, програли людям, які мало що хорошого зробили для Києва", - додав він.

Нагадаємо, що Партія регіонів набрала на парламентських виборах за партійними списками 30% голосів українців, що дає їй у Раді 72 мандати. Однак регіонали перемогли в 50% мажоритарних округів, що дає партії ще 113 місць.

Опозиційні партії «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» перемогли за партійними списками, отримавши в сумі 50% голосів українців (121 місце в парламенті). Однак по мажоритарних округах взяли тільки близько 60 мандатів.

У Києві представники опозиційних партій виграли у всіх 13 округах.

За партійними списками регіонали одержали в Києві 12,6%, «Батьківщина» -30,96%, «УДАР» - 25,48% і «Свобода» - 17,31%. !zn

Читайте також:

Азаров запевнив, що ні влада, ні Партія регіонів не причетні до проблемних округів

Азаров заявив, що українським пенсіонерам пощастило більше, ніж польським: пенсія зростає в три рази швидше


У »Батьківщині» заявили, що кандидату від опозиції Терьохіну в окрузі № 211 зламали ребро і палець

У 132 окрузі Первомайська опозиціонер Корнацький переміг замглави обладміністрації Травянка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі