У США знято заборону на продаж планшета Samsung

Поділитися
© pc-center.com.ua
Наступний значний судовий розгляд у справі Apple і Samsung призначено на грудень. Apple в його ході буде домагатися заборони на продаж у США низки популярних апаратів Samsung, а Samsung буде просити про зниження суми штрафу за порушення.

Суд у США зняв тимчасову заборону на продаж на території країни планшета Samsung Galaxy Tab 10.1.

Заборона діяла з кінця червня 2012 року. Її наклала суддя Люсі Кох (Lucy Koh) на тій підставі, що пристрій Samsung копіює зовнішність iPad. Кох визнала два планшета такими, що "не відрізняються" один від одного і звинуватила Samsung у порушенні прав Apple на інтелектуальну власність.

У серпні 2012 року присяжні, які розглядали суперечку між Apple і Samsung, постановили, що Galaxy Tab 10.1 не порушує "дизайнерських" патентів Apple, хоча в ньому і використовуються кілька запозичених у компанії Тіма Кука програмних розробок. Спираючись на вердикт присяжних, Samsung попросила зняти заборону.

Наступний значний судовий розгляд у справі Apple і Samsung призначено на грудень. Apple в його ході буде домагатися заборони на продаж у США низки популярних апаратів Samsung, а Samsung буде просити про зниження суми штрафу за порушення.

Samsung планує внести доповнення в позови проти Apple, передає The Verge. Компанія стверджує, що її патенти на технологію бездротового зв'язку порушує iPhone 5 - найновіший мобільний телефон Apple. Він надійшов у продаж 21 вересня.

Патентна тяганина між Apple і Samsung йде з квітня 2011 року. Компанії подали позови один проти одного в суди десяти країн. У серпні 2012 року Apple здобула у США велику перемогу над Samsung, відсудивши в свою користь компенсацію в розмірі понад мільярд доларів. !zn

Читайте також:

Samsung використовувала iPhone 5 в рекламі Galaxy S III

Акції Samsung рекордно обвалилися після програного Apple судового позову

Samsung показав Galaxy S III - втілення трьох стихій (відео)

Samsung почав випуск надшвидкісних карт пам'яті microSD

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі