Samsung випустить гнучкий смартфон на початку 2013 року

Поділитися
Компанія вже показала нові дисплеї деяким клієнтам. За словами видання, нова технологія знаходиться "в останній стадії розробки". Пластичність пристрої досягнута за рахунок того, що замість скла в екрані використані гнучкі полімери.

Якщо вірити чуткам, Samsung має намір випустити на ринок гнучкий смартфон вже на початку 2013 року. Дисплеї таких телефонів будуть виконані з пластику, а не зі скла. Пристрій можна буде носити, згорнувши в трубочку. До того ж, такі телефони майже неможливо розбити.

Як повідомляє The Wall Street Journal, посилаючись на власні джерела, компанія вже показала нові дисплеї деяким клієнтам. За словами видання, нова технологія знаходиться "в останній стадії розробки". Пластичність пристрої досягнута за рахунок того, що замість скла в екрані використані гнучкі полімери. Нові дисплеї можна згинати і м'яти, вони практично не страждають від падінь та ударів.

Створення гнучкого екрану стало можливо завдяки органічним світловипромінюючим діодам. Виявилося, що їх можна вбудовувати в структуру пластичних матеріалів, наприклад пластику або фольги.

Близько року пройшло відтоді, як Samsung продемонструвала концепт телефону Galaxy Skin з вбудованим гнучким OLED-екраном з роздільною здатністю 800 на 480 пікселів. У продаж пристрій так досі і не надійшло, тож, очевидно, на шляху до створення гнучких дисплеїв і пристроїв з ними лежить чимало підводних каменів.

Компанія також працює над технологією, яку потенційно можна буде використовувати для створення цифрових плакатів та одягу з вбудованим дисплеєм, стверджує The Telegraph. На даний момент Samsung щосили намагається створити собі імідж виняткової компанії, легенди поза конкуренцією. Випуск гнучких дисплеїв може їй у цьому допомогти. !zn

Читайте також:

Samsung використовувала iPhone 5 в рекламі Galaxy SIII

Акції Samsung рекордно обвалилися після програної Apple судової тяжби

Samsung перестане поставляти Apple екрани


Apple програла Samsung битву в Європі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі