Microsoft тестує смартфон під власним брендом

Поділитися
Microsoft тестує смартфон під власним брендом Microsoft підтверджує існування прототипу смартфона, але не впевнений, що ця версія надійде на масовий ринок © ijailbreak.com
Наразі партнерами Microsoft з випуску смартфонів на базі операційної системи Windows Phone 8 виступають компанії Nokia, HTC і Samsung. Тепер компанія розпочала тестування власного апарату.
Компанія Microsoft за участю азіатських постачальників електронних компонентів тестує власний смартфон, що підтверджує неофіційну інформацію про плани найбільшого виробника програмного забезпечення стати активним гравцем на ринку мобільних пристроїв, повідомив The Wall Street Journal з посиланням на джерела, ознайомлені із ситуацією.

За даними видання, прототип апарату має дисплей з діагоналлю від чотирьох до п'яти дюймів. Для порівняння, Apple iPhone 5 має 4-дюймовий екран, а Samsung Galaxy S III обладнаний дисплеєм з діагоналлю 4,8 дюйма.

Джерело WSJ в одній з компаній-партнерів Microsoft підтверджує існування прототипу смартфона, але не впевнене, що ця версія надійде на масовий ринок.

Раніше ЗМІ писали, що Microsoft може випустити свій смартфон у першій половині 2013 року.

В даний час партнерами Microsoft з випуску смартфонів на базі операційної системи Windows Phone 8 виступають компанії Nokia, HTC і Samsung.

Перші чутки про можливу підготовку власного смартфона Microsoft з'явилися влітку, після того, як виробник анонсував дві моделі планшетів Surface. Перш компанія займалася створенням тільки програмних платформ, а розробку апаратного забезпечення залишала на частку партнерів. Однак з Surface компанія вирішила перейняти стратегію Apple, яка відповідає за всю мобільну екосистему, включно з апаратним і програмним забезпеченням.

Як заявив генеральний директор Microsoft Стів Балмер напередодні старту продажів Surface, компанія планує розширювати лінійку пристроїв під власним брендом, оскільки вважає цю область перспективною.

Продажі Surface на американському ринку почалися в кінці жовтня, одночасно з глобальним запуском операційної системи Windows 8, за ціною від 499 доларів за модель з 32 Гбайт і без прикріпленої клавіатури. Дебютна версія Surface працює під управлінням Windows RT - спеціальної версії Windows 8, яка не підтримує запуск додатків, створених для попередніх версій Windows. !zn

Читайте також:

У системі захисту Windows 8 знайшли небезпечну уразливість

Windows 7 перевершила за популярністю Windows XP


У Windows 8 знайшли приховану функцію, що миттєво відсилає в Microsoft дані про встановлювані користувачами програми


Через кілька годин після офіційної презентації Windows 8, її піратська копія з'явилася в мережі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі