Apple представить iPad mini в цьому місяці

Поділитися
Розмір екранів планшетників не змінювався з 2010 року
Розмір екранів планшетників не змінювався з 2010 року, коли була випущена перша версія пристрою, і зараз, як і раніше становить 9,7 дюйма. Роздільна здатність екрану iPad mini, як очікується, буде меншою, ніж в останньої моделі iPad, представленої в березні.

Технологічна компанія Apple може вже цього місяця представити нову версію популярного планшетного комп'ютера iPad, у якої буде менша діагональ екрану.

Компанії-постачальники Apple в Азії вже отримали замовлення на виробництво в четвертому кварталі поточного року більше 10 млн планшетників з діагоналлю екрана 7,85 дюйма - так званого iPad mini. Розмір екранів планшетників не змінювався з 2010 року, коли була випущена перша версія пристрою, і зараз, як і раніше становить 9,7 дюйма. Роздільна здатність екрану iPad mini, як очікується, буде меншою, ніж в останньої моделі iPad, представленої в березні.

Apple за традицією не коментує чутки про новинки. Однак очікується, що вже 10 жовтня компанія розішле запрошення ЗМІ на прес-конференцію 17 жовтня, на якій і оголосить про iPad mini.

Apple як і раніше є домінуючим гравцем на ринку планшетних комп'ютерів. Однак у зв'язку із зростанням продажів пристроїв меншого розміру на базі популярної платформи Android від компанії Google її частка в останній час почала знижуватися. За даними аналітиків, у другому кварталі цього року Apple займала 69,9% ринку, тоді як в 2010 році - 84%. Частка другого гравця на ринку - компанії Samsung - у другому кварталі цього року досягала 9,2%.

Аналітики відзначають, що iPad mini буде користуватися популярністю у користувачів в тому випадку, якщо його ціна буде відповідати вартості конкуруючих пристроїв. Популярні планшетники з семидюймовим екраном Kindle Fire HD від Amazon і Nexus 7 від Google продаються за 199 доларів. Найдешевша версія iPad останньої моделі зараз коштує 499 доларів. !zn

Читайте також:

Samsung заплатить Apple мільярд доларів за копіювання смартфонів

Суд зняв заборону на продажі смартфона Galaxy Nexus в США

Apple домоглася заборони продажів планшетника Samsung в США

Samsung з вимогою заборонити новий iPhone вже дістався до Японії і Австралії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі