Віталій Кличко не битиметься з Холіфілдом «ні за які гроші»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Віталій Кличко завжди захоплювався колишнім абсолютним чемпіоном світу з боксу Евандером Холіфілдом. «Він мій герой», - заявив український спортсмен.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко ніколи не вийде на ринг проти Евандера Холіфілда.

«Я б не хотів битися з Холіфілдом, але по одній єдиній причині: він мій герой. Я слідкував за його кар'єрою і захоплювався його підготовкою. Ми знайомі, готувалися в одному тренувальному таборі. Психологічно це дуже важко - битися зі своїм героєм», - заявив Кличко на прес-конференції в Москві.

49-річний Холіфілд нещодавно заявив, що бій проти нього став би для одного з українських братів дуже вигідним. При цьому називалася навіть сума - 20 млн доларів.

Кличко, якому виповнився 41 рік, заявив, що не відчуває свого віку. «Відчуваю себе років на 25. Можливо, позначається здоровий спосіб життя, який завжди вів. Ніколи не курив, спиртне споживав у вкрай обмеженій кількості. Загалом, беріг себе. Звичайно, я не можу в повній мірі об'єктивно оцінювати свій стан. Можливо, десь сповільнився, десь став гіршим, але для мене самого це пройшло непоміченим. Першим, хто скаже мені, що я почав здавати, буде Фріц Здунек (тренер). У нас є чітка домовленість з цього приводу, і я відчуваю до Фріца абсолютну довіру, а він поки нічого з цього приводу не сказав. Значить, можна продовжувати», - зазначив Кличко.

Нагадаємо, що Віталій Кличко 8 вересня проведе в Москві бій з Мануелем Чарром. !zn

Читайте також:

Бій Кличко-Чарр відвідають 11 чемпіонів світу з боксу

Віталію Кличку відмовили в проведенні бою на "Олімпійському»

Кличко за минулий рік заробив $5 млн за кордоном, і ні копійки в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі