Українські готелі підвищили ціни перед Євро-2012 «всього» в 3-7 разів, а не в 10

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
Підвищення власниками українських готелів цін у 10 раз перед Євро-2012 - це поодинокі випадки, а не масове явище, заявляють в Асоціації готелів та рестораторів.

Вартість проживання на період проведення в Україні Чемпіонату з футболу Європи 2012 року в готелях залежно від категорії та мережі виросла в три-сім разів, тоді як у світовій практиці нормою вважається підвищення в два-три рази. Про це повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» президент Асоціації готелів та рестораторів (Агіра) Дмитро Заруба, коментуючи ситуацію на готельному ринку України.
«У різних категоріях готельних мереж, і територіального розташування, або це якісь індивідуальні готелі, які не входять до мережі і є незалежними, ціни приблизно від трьох до семи разів зросли», - сказав він.
За словами Заруби, у світовій практиці вважається нормою напередодні будь-яких масових заходів, зокрема, чемпіонатів, піднімати ціни на проживання в готелях приблизно в два-три рази. Власники готелів, які підняли ціни в п'ять-сім разів на період проведення Євро-2012 в Україні, «переоцінюють свої готелі» і, швидше за все, «відлякають від себе клієнтів», додав він.
Коментуючи скандальну інформацію, поширену західними ЗМІ, зокрема, про завищену вартістю проживання в готелях напередодні Євро-2012, президент Агіра зазначив, що, на його думку, публікації базувалися на одиничних випадках, а необхідна в таких дослідженнях вибірка і визначення процентного співвідношення завищених у 10 разів цін не проводилася.
«Ймовірно, були деякі готелі, які підвищували ціни і на цьому будувався матеріал, начебто по Україні всі готелі підвищили в 10 разів, такого не було», - підкреслив Заруба.
Як повідомлялося, провідні засоби масової інформації Бельгії, Нідерландів та Німеччини гостро розкритикували ситуацію з цінами на готелі в Україні і процитували президента УЄФА Мішеля Платіні, який назвав причиною зростання цін в Україні «бандитів і шахраїв». !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі