Вчені прогнозують перемогу Іспанії на Євро-2012

Поділитися
Вчені з університету Інсбрука прогнозують, що на Євро-2012 перемогу отримає Іспанія. Раніше ці ж учені точно передбачили переможця чемпіонатів світу та Європи.

Австрійські вчені розробили статистичну модель, за допомогою якої визначили переможця європейського футбольного чемпіонату, повідомляє Ельмар Бурки в матеріалі, розміщеному на сайті газети Corriere della Sera.

«Існують букмекери, тварини-провісники, нарешті, математики, або, вірніше, експерти-статистики. Всі вони, завдяки власним методам, вже знають, яким буде підсумок майбутнього Чемпіонату Європи з футболу», - пише видання.

«Як стверджують вчені з університету Інсбрука, на Євро-2012 перемогу отримає Іспанія. Ці ж учені правильно визначили переможця світового чемпіонату, вони ж чотири роки тому дали вірний прогноз на європейський чемпіонат, який проходив в Австрії та Швейцарії», - пише автор статті.

«Іспанія переможе на Євро-2012 з вірогідністю в 25,8%. У фіналі вона візьме гору над Німеччиною», - заявляє професор статистики Інсбрукського університету Ахім Цайлайс. Його підтримують колеги з Віденського університету економіки і фінансів. Вони спираються на розроблену ними статистичну модель Buchmacher-Konsensus-Modell, в якій враховуються дані 23 провідних букмекерських онлайн-контор», - повідомляє автор статті.

«Третє і четверте місця, згідно з прогнозами, займуть Голландія і Великобританія. Разом з тим Ахім Цайлайс каже: «Ми ще дуже далекі від складання 100% надійного прогнозу», - підкреслює кореспондент. !zn

Читайте також:

У Польщі оракулом Євро-2012 буде слониха (відео)

У Харкові вгадувати результати Євро-2012 буде тхір

В Україні результати матчів на Євро-2012 буде передбачати кнур

Іспанці визначилися зі складом на Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі