Ціни на готелі перед Олімпіадою у Лондоні піднялися вдвічі

Поділитися
Лондонські готелі перед Олімпіадою підняли ціни лише вдвічі, хоча аналітики раніше прогнозували триразове зростання. Але до серпня час ще є.

Заплановані на літо цього року Олімпійські ігри в Лондоні підняли ціни на готелі в британській столиці в два рази в порівнянні з минулим роком.

Середня вартість ночі в лондонському готелі обійдеться гостям Олімпіади в серпні цього року в 213 фунтів, або 253 євро. Це приблизно стільки ж, скільки коштує номер у київському готелі під час Євро-2012 (247 євро).

«Ціни на готелі дійсно зросли, але, думаю, не варто пов'язувати це з Олімпіадою. Звичайно, спекулятивні настрої зіграли свою роль, але не до такої міри, як пишуть у пресі. Більшість готелів підписали угоду, за якою вони зобов'язалися тримати ціни на номери протягом кількох років приблизно на одному рівні», - говорить Герет Беннер, менеджер готелю «Хемпела».

Тим часом, за кілька місяців до початку ігор кімнати в багатьох готелях на серпень вже розпродані. Особливо це стосується кварталів у центральному Лондоні.

«Моя порада клієнтам: якщо ви збираєтеся на Олімпійські ігри, бронюйте зараз, не відкладайте. Розгляньте також варіанти в західному Лондоні, де ціни не так сильно піднялися», - рекомендує президент сайту Хотелз.ком Девід Рок.

Втім, поки найсміливіші прогнози щодо цін на лондонські готелі не збулися. Деякі аналітики передбачали, що вартість проживання в готелях британської столиці до Олімпіади підніметься втричі. Час, проте, для росту цін ще є.

Читайте також:

На Євро-2012 гості зможуть переночувати в 32-місному номері за 44 долари


Європейські збірні відмовилися базуватися в Україні через високі ціни в готелях

Українські готелі на Євро-2012 вдвічі дорожчі польських

Уболівальникам дешевше літати на матчі Євро-2012, ніж жити в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі