Суркіс хоче, щоб Блохін став для «Динамо» новим Лобановським

Поділитися
Ігор Суркіс хоче, щоб Олег Блохін став для «Динамо» тренером калібру Алекса Фергюсона в "Манчестер Юнайтед", або того ж Валерія Лобановського, і щоб його робота в клубі тривала дуже довго. Раніше, на похоронах матері Блохіна, Суркіс пообіцяв, що Олег Володимирович буде тренувати «Динамо».

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс хотів би, щоб новопризначений головний тренер команди Олег Блохін пропрацював у столичному клубі довго і став для нього новим Валерієм Лобановським, з ім'ям якого пов'язані найбільші успіхи динамівців у історії.

"
Я б хотів, щоб Олег Блохін став для нас тренером калібру Алекса Фергюсона в "Манчестер Юнайтед", або того ж Валерія Лобановського. Щоб його робота в клубі тривала дуже довго. Але для цього, я не приховую, повинні бути гарні результати і якісна гра. При цих складових Олег Володимирович буде працювати до тих пір, поки у нього будуть сили та можливості. Посада головного тренера "Динамо" непроста і життя Олега Володимировича напевно зміниться. Якщо у збірній були періоди між матчами, час для роздумів, то в клубі це щоденна робота, найчастіше в стресовій ситуації", - сказав він прес-службі клубу після підписання чотирирічного контракту з новим наставником у вівторок.

"
Сьогодні настав такий момент, що харизматична фігура рівня Олега Блохіна може нас вивести на новий рівень. Я вірю в нього. Пройде день-два, наш новий тренер підбере кваліфікованих помічників у свій штаб, і ми будемо рухатися, сподіваюся, до нових успіхів. А той сором, який у нас був останнім часом, змиємо нашими перемогами", - зазначив Суркіс.

- Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати цілодобово

За його словами, виправлення ситуації в команді має розпочатися з дисципліни, оскільки деякі гравці вважають себе зірками, хоча насправді такими не є.

Суркіс ставив перед "Динамо" завдання продовжувати боротися за звання чемпіона України і однозначно вийти з групи в Лізі чемпіонів. "У всякому разі, грати команда повинна так, щоб уболівальники навіть у разі невдачі не могли пред'явити до неї претензії в небажанні боротьби або низької самовіддачі", - зазначив він.

Президент "Динамо" підкреслив, що для Блохіна робота в "Динамо" - це мрія всього його життя. "
Ви знаєте, часто згадую слова мами Олега Блохіна, Катерини Захарівни, теж динамовки, яка питала: "А чому? А коли ти будеш тренером "Динамо"?. Скажу відверто, перебуваючи на її похороні я підійшов до отця Олега Володимировича, Володимира Івановича, і сказав: "Ваш син буде тренувати "Динамо", він це заслужив". Заслужив всією своєю кар'єрою, причому не тільки будучи футболістом, але і тренером", - сказав він.

Як повідомлялося, 24 вересня «Динамо» оголосило про розрив відносин з російським фахівцем Юрієм Сьоміним, який 23 грудня 2010 року підписав контракт з київським клубом строком на три з половиною роки.

Блохін очолює збірну України з 21 квітня 2011 року. Працював з національною командою також з вересня 2003 по грудень 2007 року. Під його керівництвом збірна дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу 2006 року і виступала на домашньому чемпіонаті Європи 2012 року.

Після 9 турів чемпіонату України «Динамо» ділить 2-3 місця з «Дніпром» і відстає від лідера «Шахтаря» на 6 очок. 23 вересня кияни вибули з Кубка України, програвши в 1/16 фіналу «Шахтарю» з рахунком 1:4. У Лізі чемпіонів «Динамо» потрапило в одну групу з французьким ПСЖ, португальським «Порту» і хорватським «Динамо». У першому матчі в групі динамівці були розгромлені в Парижі ПСЖ з рахунком 4:1. !zn

Читайте також:

Офіційно: Блохіна призначено тренером «Динамо»

Офіційно: Юрій Сьомін відправлений у відставку з посади тренера «Динамо»

«Шахтар» з рахунком 4:1 вибив «Динамо» з Кубку України (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі