Лубківський: В Україні дефіцит 5-зіркових готелів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський сподівається, що в Україні не буде серйозних проблем з розміщенням уболівальників та офіційних осіб УЄФА під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський сподівається, що в Україні не буде серйозних проблем із розміщенням уболівальників та офіційних осіб УЄФА під час Чемпіонату Європи з футболу 2012года.

«У всіх приймаючих містах триває реконструкція готелів, законтрактованих для Євро», - сказав він.

М.Лубківський зазначив, що найбільш проблемним є питання розміщення у Донецьку, але воно поступово вирішується за рахунок тих готелів, які були побудовані і здаються в експлуатацію останнім часом. Він звернув увагу на те, що до Донецька існують підвищені вимоги, оскільки там будуть проходити чвертьфінальні та півфінальні матчі Євро-2012. На його думку, оскільки Донецьк не є туристичним центром, і там є проблеми з готельними номерами, то буде організовано чартерні перевезення для всіх, хто захоче потрапити на матчі у Донецьку.

Директор турніру від УЄФА і Євро-2012 в Україні зазначив, що не бачить значних проблем з розміщенням вболівальників та офіційних осіб УЄФА у Києві.

За його словами, вимога для розміщення цільової групи УЄФА складає 7 тис 300 номерів у 5-й, 4-х і 3-зіркових готелях.

«Сьогодні ми знаходимося на рівні 6500 (номерів - ред.), керівництво Києва обіцяє нам 8000», - сказав він.

Говорячи про Львів, М.Лубківський звернув увагу на те, що Львову дуже допомагає наявність поруч міста Трускавця, разом із його курортними можливостями, і головним є організація транспортного сполучення між цими містами.

Окрім того, за його словами, немає значних проблем і в Харкові.

«Загальна тенденція в усіх містах така, що в нас у надлишку номери у тризіркових готелях, достатньо у 4-зіркових і є певний дефіцит у 5-зіркових», - сказав він.

М.Лубківський вважає, що основна маса вболівальників європейських футбольних збірних розміститься у готелях на рівні від однієї до трьох зірок.

«Уболівальники у своїй основній масі є людьми невимогливими, і тому ми розраховуємо, що основна маса розміститься у готелях на рівні однієї - трьох зірок», - сказав він.

За його словами, в українських містах є величезна кількість різноманітних курортів, санаторіїв, гуртожитків ще радянських часів, які будуть використовуватися для розміщення вболівальників.

У той же час, він підкреслив, що інформація про наявність таких місць повинна бути доступною для бажаючих відвідати Україну під час Євро-2012.

Окрім того, М.Лубківський зазначив, що керівництво МОК спільно з приймаючими містами неодноразово зверталося до власників усіх готелів для того, щоб ціни на номери, на період проведення чемпіонату були адекватними для рівня готелів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі