Квитки на матчі Євро-2012 в Україні купили вболівальники з 196 країн світу

Поділитися
© uefa.com
Квитки на матчі Євро-2012 в Україні продаються з хорошою динамікою - найбільш активними покупцями виступають поляки, українці, німці, голландці і шведи

Голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський відзначає гарну динаміку продажу квитків на матчі чемпіонату.

"Спостерігається дуже сприятлива і позитивна ситуація з продажем квитків. Ми відчуваємо сьогодні значний ажіотаж і інтерес до матчів в Україні", - сказав він на прес-конференції в Києві.

М.Лубківський зазначив, що найбільш активно квитки купують на офіційному сайті УЄФА поляки, українці, німці, голландці і шведи.

Він нагадав, що кожна національна футбольна асоціація має квоту на матч своєї збірної 16% від загальної місткості стадіону, на якому проводитимуться ігри.

Директор турніру підкреслив, що в місцевому організаційному комітеті і в УЄФА розраховують на те, що квитки на всі матчі Євро-2012 в кількості 1,4 млн штук будуть повністю розпродані.

"Ця процедура триватиме орієнтовно до 29 лютого. Я думаю, що до того часу національні асоціації виберуть свої квоти", - додав він.

М.Лубківський зазначив, що квитки на матчі Євро-2012 купили вболівальники з 196 країн світу, і місцевий організаційний комітет продуктивно працює з Міністерством закордонних справ України з метою відпрацювання схеми прийому всіх гостей на Євро-2012. ! Zn

Читайте також:

За три місяці через систему перепродажів купили 30 тисяч квитків на Євро-2012

Лубківський: УЄФА задоволений підготовкою України до Євро-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі