Кличко відмовився від переговорів з Валуєвим: Де це бачено, чемпіон вмовляє претендента

Поділитися
Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Віталій Кличко у четвер, 15 липня, здійснив офіційне відеозвернення до екс-чемпіона світу за версією WBA Миколи Валуєва. У ньому заявив, що припиняє переговори із російським боксером щодо організації бою. У свою чергу Микола Валуєв вже заявив, що готовий вийти проти Віталія Кличка на ринг.
Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Віталій Кличко у четвер, 15 липня, здійснив офіційне відеозвернення до екс-чемпіона світу за версією WBA Миколи Валуєва. У ньому заявив, що припиняє переговори із російським боксером щодо організації бою. У свою чергу Микола Валуєв вже заявив, що готовий вийти проти Віталія Кличка на ринг.«У ринзі відразу видно, що людина являє собою, тому Микола Валуєв боїться боксувати зі мною. Нашого поєдинку із нетерпінням чекають мільйони, вони втомилися спостерігати, коли доросла людина поводить себе, наче дитина», - зазначив у відеозверненні українець. При цьому Віталій закликав російського боксера припинити боятися. «Микола, вистачить боятися! Бути рабом страху - найгірший із видів рабства. Пам'ятай про це. Або ж займися іншим видом спорту, - заявив він. - Я зробив усе, для того, щоб наш поєдинок відбувся, але команда Миколи Валуєва висуває все нові і нові умови. Я не бачу можливості продовжувати переговори. Де це бачено, Чемпіон вмовляє претендента!». Українець зазначив, що готовий сісти за стіл переговорів, коли росіянин «зможе перемогти свій страх». Переговори Віталія Кличка і Миколи Валуєва були припинені через неузгодженість фінансових питань між сторонами. Українець пропонував суперникові гонорар у 1,5 мільйона доларів. Команда росіянина наполягала на 2,5 мільйона доларів. Тим часом, Микола Валуєв вже відреагував на відеозвернення Віталія Кличка. Він заявив, що готовий вийти на ринг проти українця «за убогі півтора мільйона доларів». «Ми ж з Кличком вже навіть щодо  фінансових моментів домовилися, - сказав Валуєв. - Може, Віталію шкода 50 квитків, які я попросив для своєї команди? 35 квитків у ринг-сайд і 15 поруч із ринг-сайдом. Я готовий вийти проти українця на ринг. Якщо він не готовий - прапор йому в руки. Нехай виходить проти хлопців типу Сосновскі». Нагадаємо, 15 липня також стала відомою дата бою Володимира Кличка проти іншого росіянина - Олександра Повєткіна. Боксери вийдуть на ринг 11 вересня у Німеччині.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі