Київське «Динамо» посилиться двома гравцями збірної України

Поділитися
«Динамо» планує придбати лідерів полтавської «Ворскли» - півзахисника Романа Безуса і захисника Євгена Селіна. Така угода може принести полтавчанам не менше 6 мільйонів євро.

У літнє міжсезоння київське «Динамо» планує придбати відразу двох футболістів полтавської «Ворскли» та збірної України - півзахисника Романа Безуса і захисника Євгена Селіна.

Переговори з цих трансферів почалися ще рік тому, але зараз «Динамо» зробило полтавчанам досить серйозну пропозицію, яку вони мають намір розглянути. Очікується, що операція з «Динамо» щодо зазначених двох футболістів може принести «Ворсклі» не менше 6 мільйонів євро.
В обох футболістів є пропозиції з-за кордону, але німецькі та голландські клуби не готові платити Безусу таку високу зарплату, як у Донецьку чи Києві, а ряду клубів першої та другої Бундесліги трансферна вартість Селіна здається завищеною.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у «Ворскли» в новому сезоні буде набагато скромніший бюджет, ніж у минулому, у зв'язку з чим продаж низки лідерів неминуча.
Головний тренер команди Микола Павлов з команди вже пішов і практично очолив «Іллічівець». Захисник Олексій Курилов, ймовірно, підпише контракт з донецьким «Шахтарем». !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі