Донецький «Шахтар» розгромив «Волинь»

Поділитися
Луцька «Волинь» не змогла протистояти чинному чемпіону України. Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь гірників.

Матч у Луцьку між місцевою «Волинню» і донецьким «Шахтарем», який закривав програму четвертого туру, завершився впевненим успіхом гостей - 4:0. Гірники продовжили свою переможну серію в поточному чемпіонаті, наздогнали за очками київське «Динамо» і навіть обійшли його завдяки кращій різниці м'ячів.

На четвертій хвилині після розіграшу кутового відзначився Марко Девіч, істотно ускладнивши завдання підопічних Анатолія Дем'яненка. Ще до перерви воно по суті перетворилося на нездійсненне: Генріх Мхітарян забив після класного пасу проникаючого Тараса Степаненка, а Алекс Тейшейра замкнув гострий простріл Развана Раца.

На другий тайм у складі «Волині» вийшли свіжі форвард і голкіпер, однак вберегти свою команду від першої поразки в сезоні вони не зуміли. Мхітарян же оформив дубль, з п'ятьма м'ячами очоливши бомбардирський реєстр української першості.

Ефектні 4:0 стали подарунком до ювілею Мірчі Луческу, який цього вечора проводив на тренерському містку «Шахтаря» свій 250-й матч у чемпіонаті. У 2012 році оранжево-чорні провели 18 офіційних поєдинків, перемігши в 17 з них і лише одного разу зігравши внічию.

«Волинь» - «Шахтар» - 0:4.

Голи: Девіч, 4, Мхітарян, 32, 51, Тейшейра, 42.

«Волинь»: Старцев (Литовченко, 46), Сімінін, Шиков, Ілія, Занев, Скоба (Герасим'юк, 61), Ізворану, Насонов, Рамон (Шумахер, 46), Бікфалві, Суботіч.

«Шахтар»: Пятов, Срна, Чигринський, Ракицький, Рац, Степаненко (Гай, 69), Фернандіньо, Тейшейра (Вілліан, 46), Мхітарян, Коста (Ілсіньо, 46), Девіч.

Попередження: Скоба, Занев. !zn

Читайте також:

Блохін викликав на матч з Чехією сім гравців з «Шахтаря» і шість із «Динамо»

Гравці «Шахтаря» під час святкування розбили Суперкубок

Донецький «Шахтар» купив Майкона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі