Блохін розпочав у "Динамо" з перемоги (ВІДЕО)

Поділитися
© stroymart.com.ua
Київське "Динамо" здобуло перемогу в дебютному матчі під керівництвом Олега Блохіна, обігравши в 10-му турі чемпіонату України на НСК "Олімпійський" луганську "Зорю" з рахунком 1:0.

Київське "Динамо" здобуло перемогу над луганською "Зорею" у першій грі під керівництвом нового головного тренера киян Олега Блохіна.
Матч 10-го туру чемпіонату України з футболу закінчився 28 вересня в Києві з рахунком 1:0. Єдиний гол у ворота «Зорі» забив бразильський півзахисник Рафаел.
"Динамо" після 10 матчів набрало 24 очки, йде на другому місці в турнірній таблиці прем'єр-ліги і відстає від лідируючого донецького "Шахтаря" на 3 бали. "Гірники" свою гру 10-го туру проведуть сьогодні проти дніпропетровського "Дніпра".
Як повідомлялося, 24 вересня «Динамо» оголосило про розрив відносин з російським фахівцем Юрієм Сьоміним, який 23 грудня 2010 року підписав контракт з київським клубом строком на три з половиною роки.
25 вересня Блохін підписав з «Динамо» чотирирічний контракт. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі