У центрі Києва перекривають рух до 7 липня

Поділитися
© stroymart.com.ua
З 28 травня у Києві перекрито проїзд по Хрещатику від вул.Інститутської до вул. Б.Хмельницького. Обмеження на проїзд транспорту цими вулицями буде діяти до 7 липня. У ДАІ попереджають, що список перекритих вулиць може бути розширено.

З 28 травня дня і до 7 липня центр Києва буде перекритий. Зокрема, з 28 травня по 7 липня закриють проїзд по Хрещатику від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького. З 7 червня до 2 липня буде перекрито для входу і виходу станцію метро «Майдан Незалежності». Закриють і підземні переходи на Хрещатику та Майдані. З 25 травня по 7 липня заборонено паркуватися на вулицях Б.Хмельницького та Прорізній (ділянки від Хрещатика до Пушкінської).

Всього, в центрі Києва у дні матчів Євро-2012 (11, 15, 19, 24 червня і 1 липня 2012 р. з 00:00 до закінчення матчу (орієнтовно 23:30 за умови відсутності додаткового часу матчу) і протягом наступних трьох годин) перекриють рух транспорту на 16 вулицях і провулках.

Передбачено перекриття бульвару Лесі Українки від вул. Кутузова до вул. Івана Кудрі в обох напрямках; вул. Червоноармійській від вул. Федорова до бульвару Тараса Шевченка; вул. Жилянській від вул. Горького до вул. Шота Руставелі; вул. Саксаганського від вул. Горького до вул. Еспланадної.

У той же час в УДАІ попереджають, що ця інформація може змінюватися.

У дні футбольних матчів - 11, 15, 19 червня і 1 липня - рух буде перекрито на прилеглих до стадіону та фан-зони вулицях. Окремі маршрути громадського транспорту будуть працювати цілодобово.

Нагадаємо, Чемпіонат Європи з футболу стартує 8 червня - грою-відкриттям у Варшаві. А вже 11 червня на київському стадіоні «Олімпійський» зіграють збірні України та Швеції. В Україні Євро-2012 прийматимуть чотири міста: Київ, Донецьк, Львів і Харків. Право провести Фінал Чемпіонату Європи затверджено за НСК «Олімпійський». !zn

Читайте також:

Україна очікує на Євро-2012 до 1,2 мільйона туристів, експерти - до 500 тисяч


До Євро-2012 Хрещатик стане пішохідною зоною (фото)

До Євро-2012 у Києві безпритульних собак планується «заховати» у новому притулку для тварин

До Євро-2012 в Україні хочуть посилити вимоги до служб таксі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі