У ДАІ сумніваються в здатності штрафів вирішити проблему неправильного паркування

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Головний інструктор відділу організаційної роботи ДПС УДАІ МВС України Олег Сірий вважає, що прийняття Верховною Радою України законопроекту про відновлення штрафів за неправильне паркування може вирішити проблеми паркування у великих містах, але лише частково.

"Не думаю, що цей законопроект повною мірою вирішить питання паркування транспортних засобів у великих містах. Але, звичайно, це матиме якийсь вплив на тих порушників, які залишають свої автомобілі в недозволених місцях", - сказав О. Сірий на брифінгу в четвер, 29 вересня.
За його словами, паркування в недозволених місцях досі є основною причиною заторів у місті.
Крім того, головний інструктор додав, що в разі прийняття відповідного закону евакуацією транспортних засобів будуть займатися не співробітники ДАІ, а організації, створені при міських чи районних органах влади.
На брифінгу О. Сірий також поінформував, що скасування довіреності на управління автомобілем не спричинило збільшення кількості викрадених транспортних засобів. Крім того, він розповів, що управління Державтоінспекції констатує стабільну тенденцію зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, у яких загинули або постраждали люди, на дорогах України.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі