Близько двох тисяч будинків в Києві залишаються без гарячої води через борги «Київенерго»

Поділитися
© Ok.Lviv (panoramio.com)
Через заборгованість за газ і затримки виділення субвенцій на погашення різниці в тарифах без гарячої води залишаються мешканці Оболонського, Дніпровського, Деснянського та частково Подільського районів.

У Києві близько двох тисяч залишаються без гарячої води через проблеми з НАК «Нафтогаз України», заявив перший заступник технічного директора «Київенерго» Юрій Гладишев.

За його словами, «Київенерго» було готове в передбачений термін - 23 липня - включити гарячу воду, але у компанії виникли проблеми з видачею ліміту газу для ТЕЦ-6.

В результаті, в Оболонському, Дніпровському, Деснянському та частково Подільському районі дві тисячі будинків залишаються без води.

«23 липня компанія закінчила випробування в зоні ТЕЦ-6. Це Оболонський, Дніпровський, Деснянський райони і частина Подільського. Виникли проблеми з виділенням ліміту газу "Нафтогазом", - повідомив Гладишев.

Він уточнив, що проблеми стосуються заборгованості за газ і затримки виділення субвенцій на погашення різниці в тарифах.

За словами Гладишева, зараз цим питанням займається керівництво компанії та міста. «Коли питання будуть улагоджені, виділені ліміти, щоб подати газ на ТЕЦ-6, у близько двох тисяч будинків знову буде гаряча вода», - зазначив він.

«Проблема може бути вирішена вже до кінця тижня, якщо керівництво міста домовиться з "Київенерго" про фінансові питання», - заявив чиновник.

Раніше повідомлялося, що з 9 по 23 липня проводилися щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Дніпровського, Деснянського та Оболонського районів столиці. !zn

Читайте також:

Гарячу воду в центрі Києва відключать відразу після Євро-2012

У Києві продовжують відключати воду і перевіряти тепломережі


У червні «Київенерго» відключить гарячу воду на Нивках і на Виноградарі

«Київенерго» відключить гарячу воду ще в двох районах Києва

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі