Колеснікову стало соромно за «Хюндаї»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Екс-міністр інфраструктури Борис Колесніков називає проблеми зі швидкісними потягами технічним непорозумінням, через яке йому соромно і неприємно.

Екс-міністр інфраструктури Борис Колесніков обіцяє, що проблеми з потягами Hyundai, які останнім часом ламаються практично щодня, усунуть у найближчі тижні. На думку Колеснікова, сталося технічне непорозуміння зі швидкісними потягами.

"Користуючись можливістю, хочу попросити вибачення у всіх пасажирів, які постраждали, запізнилися через поломки швидкісних потягів. Хоча залізниця компенсувала фінансові втрати за квитки", - сказав він у коментарі "Комсомольской правде в Украине".

"Але, звичайно, пасажирам від цього не легше", - додав Колесніков.

За його словами, пройде максиму два-три тижні, поки південнокорейські спеціалісти і працівники залізниці усунуть всі недоліки.

"Hyundai - світова компанія, зараз вони кинули всі сили на виправлення ситуації, - запевняє Колесніков. - Хоча я пропонував протестувати потяги під час перегону з Південної Кореї в Україну. Можна було не везти їх пароплавом до Одеси, а прогнати по Транссибу, це було б випробуванням для них і всі ці болячки повилазили б. Але це з нас відповідальності не знімає і залишається тільки вибачитися".

- Компанія Hyundai попросила вибачення в українців за свої потяги

На його думку, не дивлячись на проблеми, швидкісні потяги в країні все одно будуть курсувати і надалі. Інше питання, яка фірма буде їх випускати - Hyundai, Siemens або Крюківський завод.

"В України немає іншої альтернативи, окрім як переходити на вагони із сидіннями. Українці в осяжні 15 років не зможуть дозволити собі спальні вагони хоча б за собівартістю. Порахуйте, скільки коштує місце у вагоні на 80 місць, як у Hyundai, а скільки в інших потягах", - міркує Колесніков.

Як відомо, куплені у південнокорейської фірми Hyundai швидкісні потяги не витримують морозної зими, ламаються один за іншим і простоюють годинами. !zn

Читайте також:

Замість Hyundai, які постійно ламаються, подають взагалі інші потяги

ЄБРР назвав запуск потягів Hyundai «інвестиційним провалом року» в Україні

Компанія Hyundai попросила вибачення в українців за свої потяги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі