Київ посів перше місце у туристичному рейтингу міст Європи

Поділитися
© elektraua.livejournal.com
В європейському рейтингу Київ обігнав Москву, Турин, Санкт-Петербург і Неаполь. При цьому столиця України в світовому рейтингу змогла вирватися на третє місце.

Київ посів перше місце у рейтингу найбільш швидкозростаючих туристичних напрямків у Європі, складеному міжнародним порталом для мандрівників TripAdvisor.

У рейтингу європейських міст Київ зайняв перше місце, обігнавши Москву, Турин, Санкт-Петербург і Неаполь, а в світовому - третє, поступившись містам Мар-дель-Плата (Аргентина) і Сан-Паулу (Бразилія).

Прес-секретар TripAdvisor Емма Шоу зазначила, що ці дані свідчать про зростання інтересу мандрівників до певного міста і про те, що туристи "позитивно оцінили рівень сервісу в готелях і ресторанах, а також якість розваг", пише "Коммерсантъ-Украина".

- Опитування: Євро-2012 тільки погіршив туристичний імідж України

Голова Асоціації туроператорів України Ігор Голубаха зазначив, що інтерес до Києва виник завдяки вдалому проведенню Євро-2012. А президент Всеукраїнської молодіжної хостел-асоціації Роман Пономаренко повідомив, що в порівнянні з 2011 роком наповнюваність їхнього номерного фонду збільшилася на 20%.

На ресурсі TripAdvisor туристи залишають свої думки та поради з планування поїздок, варіанти бронювання готелів. Філії TripAdvisor існують у 30 країнах світу, на них щомісяця заходять більше 60 млн унікальних відвідувачів. !zn

Читайте також:

Київ визнано найдешевшим містом Європи для туристів

Внутрішній туризм в Україні простимулюють соціальною рекламою

Дві третини уболівальників після Євро-2012 в Україну більше не приїдуть

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі