Янукович має намір відвідати Путіна восени

Поділитися
Президенти України і Росії обміняються державними візитами. Глава української держави повідомив, що він відвідає Росію восени поточного року, а Путін Україну - у 2013 році.

Президенти України і Росії обміняються державними візитами. Про це 12 липня повідомив глава української держави Віктор Янукович, відкриваючи 5-е засідання українсько-російської міждержавної комісії.

«У нас найближчим часом намічаються державні візити. Мій - в цьому році, в наступному - будемо чекати вас», - сказав він під час двосторонньої зустрічі зі своїм російським колегою Володимиром Путіним в Лівадії (Ялта) у четвер, 12 липня.

Глава української держави повідомив, що він відвідає Росію восени поточного року, а Путін Україну - у 2013 році, і «цей час ми оберемо спільно».

- Путін перед зустріччю з Януковичем заїхав в гості до байкерів

Він підкреслив важливість активного продовження інтенсивного українсько-російського діалогу на високому рівні, повідомляє прес-служба президента України.

Янукович також висловив сподівання, що кримське повітря і сприятлива атмосфера будуть сприяти успішному проведенню п'ятого засідання українсько-російської міждержавної комісії.

Як повідомлялося, Володимир Путін 12 липня в Ялті в рамках засідання українсько-російської міждержавної комісії проведе зустріч з Віктором Януковичем.

Очікується, що на ній буде підписано договір про делімітацію морського кордону по Азовському морю і в Керченській протоці.

Крім того, в ході переговорів за участю керівників ряду міністерств і відомств, Росія і Україна розглянуть стан та перспективи двостороннього співробітництва в таких областях, як енергетика, транспорт, космос, торгово-економічне, військово-технічне співробітництво, гуманітарні зв'язки

Особливу увагу передбачається приділити обговоренню взаємодії в газовій сфері, реалізації спільних програм у галузі авіаційної промисловості. !zn

Читайте також:

Путін 12 липня обговорить з Януковичем газові питання і перебування ЧФ РФ в Криму


Янукович і Путін готові закріпити розмежування Азово-Керченської акваторії


Путін налаштований на поліпшення відносин з Україною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі