Вертолітний майданчик для Януковича будують за гроші бізнесмена

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Вертолітний майданчик на Парковій алеї у Києві, призначений для президента України Віктора Януковича, будується за рахунок коштів інвестора, повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.

"Будується не за кошти бюджету, тому інвестор, будуючи цей майданчик, розраховував на якусь діяльність", - сказав О.Попов журналістам у четвер.

Таким чином він прокоментував інформацію про те, що будівлю, яка будується разом з вертолітним майданчиком, буде також призначено для відпочинку та розваг.

"Я не можу зараз сказати, яке призначення буде у тих приміщень, які розташовані на першому і другому поверхах, тому що основне призначення - це майданчик, який буде приймати вертоліт", - пояснив він.

При цьому він пообіцяв, що ознайомиться з документацією щодо даного об'єкту.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що в будівлі з вертолітним майданчиком на Парковій алеї також будуть розміщуватися казино, дискотека, ресторан, сигарна зала та інші розважальні об'єкти.

Раніше передбачалося, що на будівництво цього вертолітного майданчика буде виділено 60 млн грн.

Від даного вертолітного майданчика планується побудувати спеціальну дорогу, яка буде з'єднувати його з вулицею Банковою, аби глава держави міг діставатися нею до будівлі адміністрації президента.

Як повідомлялося, Київська міська рада 28 грудня 2010 року виділила ТОВ "Амадеус Ко" земельну ділянку, площею 2,18 га на парковій алеї у Печерському районі для будівництва інженерної та транспортної інфраструктури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі