У пенітенціарній службі стверджують, що за Тимошенко «підглядає» міліція

Поділитися
© stroymart.com.ua
Відеокамери, встановлені поруч з палатою Тимошенко, від яких «відхрестилася» пенітенціарна служба, належать міліції. Судді, які розглядають скаргу засудженої з цього приводу, вирішили уточнити інформацію в МВС.

Три додаткові камери відеоспостереження встановлені в лікарні "Укрзалізниці", де знаходиться екс-прем'єр Юлія Тимошенко, належать органам внутрішніх справ. Про це повідомив представник Державної пенітенціарної служби Мотлях на розгляді в Окружному адмінсуді Києва позовної заяви Тимошенко.

"Офіційно заявляю, що представляючи інтереси ДПСУ в суді, на запитання суду про причини встановлення камер відеоспостереження в палаті, де перебуває засуджена, мною було зазначено, що в палаті ... адміністрацією Качанівської виправної колонії (№ 54) встановлено три камери відеоспостереження", - уточнив він.

"Разом з тим на питання суду про належність інших камер, які встановлені в приміщеннях загального користування, поруч з палатою, де знаходиться Тимошенко і на прилеглій території, було пояснено, що камери належать органам внутрішніх справ, який здійснює охорону громадського порядку в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці", - додав чиновник.

- Опозиція вимагає покарати «збоченців, які підглядають за Тимошенко»

Служба нагадує, що "колегія суддів прийняла рішення про направлення відповідних запитів до МВС і керівництва лікарні з даного приводу".

Як відомо, раніше прес-служба партії "Батьківщина" поширила інформацію про замовчування Державною пенітенціарною службою відомостей про приналежність камер відеоспостереження, встановлених на 9 поверсі лікарні і в дворі. !zn

Читайте також:

Тюремне відомство заявило, що Тимошенко знімають на відео законно


Влада поширила фальшиве відео про Тимошенко - «Батьківщина»

Тимошенко вимагає для себе конфіденційності

Власенко «анонсував» ще один відеоролик від влади про Тимошенко: екс-прем'єр займається фізкультурою

Тимошенко і Луценку остаточно відмовили у включенні до виборчого списку «Батьківщини»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі