Центр Донецька «прикрасили» листівками з невиконаними обіцянками Януковича

Поділитися
Група активістів розклеїла в центрі Донецька листівки, в яких у стилі передвиборчої кампанії Віктора Януковича зразка 2009 року вказані обіцянки президента, а поверх них поставлена ​​печатка "не виконано".

"Ініціативні мешканці Донецька, які вирішили ніяк не оформлятися організаційно і не вигадувати собі ніяких назв, поширили заяву та розклеїли листівки із закликом звільнити президента Януковича за не виконані ним передвиборчі обіцянки", - написала у себе у блозі одна з активісток.

У своєму записі вона зазначила, що "ті, хто ще приймають президента за свого, роблять це скоріше за інерцією".

"Ми поставили мету сприяти припиненню інерції, нагадавши землякам, що обіцяв кандидат у президенти Віктор Янукович. Виявилося, що програма Віктора Федоровича не вартує навіть паперу, на якому надрукована", - написала активістка.

Нагадаємо, днями у Донецьку з'явилися листівки із закликом закидати владу камінням. На листівках була розміщена фотографія відомої скульптури Івана Шадра «Булыжник - оружие пролетариата», під якою наводяться дещо змінені рядки з однойменної пісні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі