Тимошенко не хоче лікуватися в лікарні, що обрано фахівцями МОЗ

Поділитися
Тимошенко наполягає, щоб її лікували відповідно до рекомендацій, наданих незалежними німецькими лікарями. Вибору вітчизняних фахівців вона не довіряє, тому що «ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова і дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій».

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко не довіряє вибору фахівцями Міністерства охорони здоров'я України лікарні для свого лікування, заявив її захисник, народний депутат України Сергій Власенко.

"Ніякої довіри чиновникам МОЗ, а також чиновникам Державної пенітенціарної служби у Юлії Тимошенко немає. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова і дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій з Юлією Тимошенко", - цитує слова захисника прес-служба партії "Батьківщина".

"Тому доручити їм вибір медичної установи, доручити тим людям, які ще вчора говорили, що вона здорова, - нелогічно і нерозумно", - додав він.

МОЗ стверджує, що отримав згоду Тимошенко на стаціонарне лікування в Харкові

За словами Власенка, Тимошенко наполягає, щоб її лікували відповідно до рекомендацій, наданих незалежними німецькими лікарями. "Юлія Тимошенко тримає позицію з 14 лютого і її позиція незмінна. Вона вимагає неухильного дотримання лікування, встановленого німецькими лікарями у висновках її здоров'я, а також те, що її лікування може проводитися в спеціалізованому клінічному закладі, який спеціалізується на проблемах спини", - підкреслив він.

Як повідомлялося, генеральний прокурор Віктор Пшонка дозволив лікування Тимошенко за межами Качанівській колонії, де вона знаходиться.

Згодом прес-служба Міністерства охорони здоров'я України повідомила, що лікування Тимошенко планується проводити у відділенні патології хребта та периферичної нервової системи Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці", матеріально-технічна база якої "повністю відповідає всім вимогам фахівців з Німеччини, погодженим також всіма фахівцями медкомісії МОЗ" .

У Державній пенітенціарній службі України повідомили, що охорону засуджених у разі їх вивезення за територію колонії можуть здійснювати як співробітники ДПтС, так і конвойні війська МВС, однак питання про охорону Тимошенко під час її лікування за межами Качанівської колонії поки не вирішене. !zn

Читайте також:

БЮТ оприлюднив вимоги до влади щодо лікування Тимошенко

У Януковича запевняють, що переговорів про лікування Тимошенко не ведуть

Співдоповідач ПАРЄ: Суди над Тимошенко і Луценком справедливими не були

У Качанівській колонії продемонстрували «ідеальні» умови для лікування Тимошенко (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі