Тимошенко лікуватимуть у харківській лікарні "Укрзалізниці"

Поділитися
© stroymart.com.ua
У МОЗ вирішили організувати лікування Тимошенко в умовах спеціалізованого стаціонару в лікарні «Укрзалізниці» Харкова. У відомстві підкреслили, що матеріально-технічна база лікарні повністю відповідає всім вимогам, висловленим фахівцями з Німеччини та узгодженим всіма фахівцями медичної комісії Міністерства охорони здоров'я.

Лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко планується організувати в умовах спеціалізованого стаціонару в лікарні "Укрзалізниці" Харкова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МОЗ.

«Виконання рекомендацій медиків щодо лікування Тимошенко планується організувати в умовах спеціалізованого стаціонару в одній з багатопрофільних медичних установ міста Харкова, зокрема у Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» у відділенні патології хребта і периферичної нервової системи», - наголошується в повідомленні.

У МОЗ підкреслили, що матеріально-технічна база лікарні повністю відповідає всім вимогам, висловленим фахівцями з Німеччини та узгодженим усіма фахівцями медичної комісії Міністерства охорони здоров'я.

«Заклад спеціалізується на наданні допомоги пацієнтам з аналогічною патологією багато років. Має потужний кадровий потенціал і напрацьовані методики. У лікарні є можливість повністю виконати рекомендації щодо медикаментозного лікування, у тому числі при необхідності селективного введення лікарських засобів в осередок патологічного процесу. Крім цього, в установі відпрацьовані питання застосування сучасних, визнаних та іноземними фахівцями, методик з використанням новітнього фізіотерапевтичного обладнання. Відновлювальне лікування включає в себе систему інших реабілітаційних заходів лікувальної фізкультури, гімнастики та лікувального масажу, що застосовуються в комплексному підході до організації лікування пацієнтів», - підкреслили у відомстві.

Комісія МОЗ виїхала до Харкова.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Віктор Пшонка дав доручення Державній пенітенціарній службі України, а також Міністерству охорони здоров'я України вжити необхідних заходів, у рамках чинного законодавства, «для забезпечення обстеження та лікування засудженої Ю.Тимошенко в спеціалізованому медичному закладі за межами Качанівської колонії».

Захисник екс-прем'єра Тимошенко Сергій Власенко повідомив, що не знає, в якому спеціалізованому медичному закладі за межами Качанівської колонії може бути організовано лікування Ю.Тимошенко. Він вважає, що це мають визначити німецькі лікарі, які обстежили екс-прем'єра.

Раніше німецькі ЗМІ повідомили, що уряд Німеччини веде переговори з українською стороною про можливе лікування у Берліні Ю.Тимошенко. !zn

Читайте також:

БЮТ оприлюднив вимоги до влади щодо лікування Тимошенко

У Януковича запевняють, що переговорів про лікування Тимошенко не ведуть

Співдоповідач ПАРЄ: Суди над Тимошенко і Луценком справедливими не були


У Качанівській колонії продемонстрували «ідеальні» умови для лікування Тимошенко (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі